Resa

Många i min generation har rest världen runt. Lite mera än den obligatoriska tågluffen runt Europa. Det kan handla om backpackers eller studier på avlägsna universitet i Boston , Sydney eller Tokyo. Men så fyller de 30+ och då ska man 'vara färdig'. När barnen kommit ska det bara resas till Lalandia , Legoland , Eurodisney eller, what the heck, Disneyland - dollarn är ju så billig...

OM det nu ö.h.t åks någonstans, för det mesta av pengarna SKALL ju läggas på bostaden. Något annat vore konstigt.

Så vi är nog lite konstiga. Vi reser nu istället för när vi var tonåringar. Vi har ett dassigt kök och har inte en endaste liten swimmingpool nergrävd någonstans. Och vi lämnar bort våra ungar. Sedan åker vi till en huvudstad. London, Berlin , Paris, Dublin, Prag , Bratislava. 

Inte ett enda bollhav , inte ett enda Zoo , inte ett enda nöjesfält. Bara långa frukostar, långa promenader , spontana öl & vin pauser, sena nätter, tid för kärlek och skratt och möjlighet att ta in något annat än barnens konstanta behov av mat och dricka, förströelse och uppmärksamhet.

Och vi skäms inte ens. Fast många tycker nog att vi borde.

Kommentarer
Postat av: heaven

Skäms du inte:)?2008-09-12 @ 18:47:04
Postat av: Klp

Bortskäms lite möjligen.Idag / kväll skall jag åka till Piteå och njuta en middag på Max skulle jag tro. Champagne & glamourFriscomål med mineralvatten och bönsallad.

2008-09-16 @ 10:24:11
URL: http://kaffelattepappan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0