Akademiker

har jag tänkt skriva om flera gånger. Den här kissnödiga driften de har att i tid och otid börja prata om sin utbildning , sin titel eller sin studietid i lund-luleå-umeå-uppsala-härryda-vårtgårda eller fucking örebro. Eller jag skulle kunna skriva om näsblod i konferensrum eller att pulsa 30cm nysnö i luleå med lågskor eller att få samtal från dagis att sonen leker stryplekar och tvingar alla de mindre barnen att leka 'barda', eller det helt sjuka i att jag..som bara är ett barn..fyller 35.

T.R.E.T.T.I.Å.F.E.M

Skulle kunna skriva om det, men det är bara ett liv bland millioner andra likadana eller nästan likadana.

Jag tror det är okej iaf, det där med trettiofem..

Många bollar i luften..

Jag råkade googla på frasen "många bollar i luften" i jakten på en sarkastisk bild. Hittade ingen, tänkte rita en själv men hinner inte.

Jag hittade däremot en helvittes massa trista presentationer om folk som gillar att "ha många bollar i luften". Jag blir mer o mer övertygad om att denna egenskap, att kunna ha många bollar i luften, kräver en hel del luft i bollen...och en omgivning med tålamod, efterssom folk som gillar att ha "många bollar i luften" oftast bara snackar en massa skit...de flesta bollarna seglar runt runt däruppe i luften tills de flesta glömt bort dem och då är det bara att låta dem dunsa ner mellan de berömda stolarna.


Innan träningen idag gick jag på muggen. Någon annan hade gjort #2 precis innan och det luktade. Det luktade precis som det brukar göra på toaletterna i Grekland. Hela jag fylldes av sol och greklandslängtan.Det kändes så nära..som om jag kunde öppna dörren och kliva ut på en solig gata nära ett blått hav. Så kan det bli.

Uppföljning av nyårlöften

Tålmodig
Flitig

Överseende
Omtänksam
Glad
Omtyckt
Punktlig
Strukturerad
Vältränad


Jag har en bit kvar till übermench

Aftonbladet Klick

Håll i er nu..

"
Britneys nye kille otrogen

Bedrog ex-flickvännen - med hennes bästis."
 
Fattar ni?

Jag fattade ingenting.

En NY kille är alltså otrogen...okej..bedrog ex-flickvännen - ...........med hennes bästis....han är ny men bedrog exet..som är gammal då..med hennes bästis...den gamla...förmodar att det var en gammal bästis till ex-flickvännen.

Med Britney Spears hade det inget att göra iallafall.

Nåja , ingen nyhet är också en nyhet - tydligen.

'Buy nothing day'..

..det är ju inte idag , jag vet. Dagen inträffar givetvis dagen efter Thanksgiving och världen rättar sig lydigt efter den amerikanska standarden.  http://www.buynothingday.co.uk/

Inte jag dock , jag firar det som jag vill.

Två och en halv ( snart) dagar har jag klarat mig från att handla något. Det är lite av en ny grej för mig. Att inte småhandla.

Vi storhandlar och till lunch äter jag matlådor.

Jag kommer inte sluta konsumera givetvis, jag ska bara tänka lite innan jag låter pengarna rinna iväg för 5-kronorsäpplen på statoil , onicodosor och dyra luncher.


Jag fattar inte , FATTAR INTE behovet av alla varuhus som dyker upp. Jag behöver sällan något har jag upptäckt. Jag är aldrig där iaf..

Bara i den här mellansvenska staden har vi ett enormt JULA, snart två Clas Ohlsson, ett Biltema, 4 elektronikjättar.

 Det är det jag inte fattar.

Jag menar , mat , kläder, specialbutiker för kaffe , te och ost är ju en sak. Sådant som ger guldkant för de som vill..men det här andra....

Hur många plattTV, hammare, El-verk, kompressorer, GPSklockor, momentnycklar och trädgårdsredskap behöver en vuxen människa under sin livstid egentligen? Det är ju sånt som håller länge...en hammare håller längre än ett par jeans.

Vaffan köper ni på Jula o Mediamarkt egentligen? VA?

Band på The

Band med stil och klass heter något på The. Det är fakta.
Nu ska du lista ditt bidrag till världens bästa band på The , gärna med tube-länk i kommentaren.

Mitt bidrag är: 

Jag blir helt nostalgisk, känner fortfarande doften av sommarhetta , första ölen, första riktiga kärleken,  olovlig mopedkörning och bekymmerslöst liv 1989..året då sommaren aldrig tog slut.
Utmaningen på U

Artist på U.....

U.D.O...ne..

Uriah Heep...kanske..men inte världens bästa.


Jag utnämner U2´s sista bra låt, innan det ballade ur :

www.youtube.com/watch?v=ROD4OLJijkk

RSS 2.0