Sommaren 2031

är jag 58år. Jag är rädd för att Allsång på skansen då leds av Björn Gustavsson och att Morden i midsommer fortfarande står för sommarkvällsmyset.

Den har gått i stå , sommaren. Redan.

Det är dags för ngt annat. Att packa bilen med tält och gasolkök och åka ut i till nå´n sjö och meta med ungarna en vecka. En 50-tals semester. Långt bort från Allsång i midsommer.


Ta för sig

Man ska ta för sig. Hålla sig framme. Kräva. Ta.

Jag vill inte. Jag vill ge.

När jag givit vill jag få. När jag får , känner jag mig älskad och vill ge.

När jag måste kräva och ta känner jag mig bara tom.

/ Klp 080505

Men vad i helvittet !!

Jag har 53 läsare idag. Det är ju en ökning på över 500%. Har de redan hittat mig , texaspolisen ( FRA) ?

Funkar  inte mina kommentarer eller vill ni inget säga? : )

Gla midsommar säger jag !

/ Klp

FRA - lagen

Dear Langley
I would like to leave you a humble 'thank-you hug' for your excellent work in protecting our valueble lifestile from those horrible terrorists. I am so thankful. I´ve got everything I can ever ask for: Mc Donalds , Great TV-shows , Coca Cola , Kellogs , microsoft and best of all, the knowledge that if I realy work hard enough , beating people around me enough , I will someday be a rich man with my own million dollars under my pillow.

I just wish you could help us get rid of our communist goverment in this state of the USA called Sweden. I would like cheaper gas and be able to own a bunch of guns too.

Br
Klp

Midsommar

I förra inlägget skrev jag att jag är lycklig. Det tog emot. Det känns högmodigt. Som om man tappar lyckan om man går ut och deklararerar hur finfint och smutt allt är.  Men man ska ju koncentrera sig på positiva tankar för att hålla sig positiv sägs det ju. Dvälja sig i högmod. Så jag gör väl det och får en stroke nästa vecka - skitsamma - den får jag väl även om jag väntar på den...eller cancer..eller att nå´n närstående blir sjuk eller dör...det kan jag inte skydda mig från genom att må dåligt över det i förskott.

Äntligen är det snart midsommarafton. De lyckade midsommaraftnar jag upplevt är lätt räknade. Antingen är det 9 grader och regn eller så har jag ont i huvudet redan kl 13, men ändå. Midsommar känns lite som 'När blomstertid nu kommer' för mig. Efter midsommar försvinner mkt folk på semester och man kan vara lite slacker på jobbet. Ingen trafik på morgonen och Sommar i P1 varje dag.

Då börjar sommaren på riktigt , även om det är långt kvar till min semester än.


Lycklig

Jag är trött och jag är pank ( ne jag är inte pank ) och det finns hur mycket som helst som skriker efter min tid. Obyggda altaner , olagda markstenar ( oköpta dessutom) omålade uthus, motorcyklar i behov av renovering, cyklar i behov av renovering, gräsklippare i behov av renovering , kropp i behov av träning, svensexa i behov av planering, barn i behov av uppfostring, fru i behov av upphångling...

nåja..ikväll skall jag stå och dela ut varmkorv på byfesten och krana vitt vin.

Jag är rätt lycklig. Det var faen på tiden.

Sverige - Grekland 2-0

och jag törs nog sätta en månadslön på att jag var den enda mannen i västernorrland som

1. åkte och pantade tomglas
2. åkte på tippen med grovsopor
3. dammsugade köket

under första halvlek.

Under andra halvlek slökollade jag och var 'passande entusiastisk' när det krävdes.

RSS 2.0