Gaza

Varför får det pågå? Kväll efter kväll står den utarbetade norske läkaren och berättar om de trasiga, sönderskjutna barnen han får ta hand om. Hur kan det hända igen och igen och igen?

Länder som medvetet bombar civila har ingen rätt till självstyre tycker jag. Den har de förverkat.

I min idealvärld skulle FN gå in i Israel och Palestina. Dess ledare skulle fänglas och länderna styras av världssamfundet.

Kommentarer
Postat av: Peter Harold

Jag satt och tittade nyss på en TV-dokumentär som handlade om förre USA-presidenten Bill Clintons medlingsförsök under slutet av 90-talet och fram till sina sista dagar i ämbetet. En fascinerande redogörelse som borde tvätta bort tråkighetsstämpeln på politik.Och nej, men lyckades inte den gången heller stifta fred i Palestina. spelad förvåning

2009-01-08 @ 21:27:25
Postat av: Helene

Varför? tänkte jag också igår när jag tänkte på delningen av Tyskland efter 2a världskriget.

Hur kan man(segrande Europa) ge Ryssland tillstånd att stänga av människor från sina landsmän/yttervärleden. "Nu är ni 'vi' och får varken åka ut eller in som ni vill längre"Hur kan fredsavtal se ut som så?Om Gaza....så har politiker här flipprat ur lite lätt. Många är ju för Israel och drar enbart terroristpararelleller...andra, också för, bladdrar på om muslimer och deras störande sätt att sprida sitt budskap(=be) överallt måste hindras.Öhhh igen, hur kan såna intervjuer ens släppas igenom...Visstja....yttrandefrihetslagen var det!

(men ändå)

2009-01-12 @ 07:47:46
Postat av: Mats

i den kommande idealvärlden kommer alla korrupta regeringar vara ett minne blott och världen styras av dess skapare i kärlek och harmoni."tillkomme ditt rike; ske din vilja, såsom i himmelen, så ock på jorden;" (Matt. 6:10Mvh Mats

2009-01-12 @ 18:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0