Italien..

Mitt boktips till dig som gillar billiga märkeskläder och gärna köper frukt odlad i 'Italy'.....alltså..visst vet man att det finns maffia men den ofattningen som beskrivs här är rent av skakande.www.brombergs.se/1100/1100.asp?id=2913


Kommentarer
Postat av: heaven

Konstigt att jag inte har läst den...men jag ska.Nu...innan sommaren var första ggn det började pratas öppet(tv&media) om de maffiafamiljer som styr den här regionen. Även politiker vågade sig till grannbyn för att diskutera maffian...'naturligtvis' utan att direkt använda sig av några namn förutom just samlingsnamnet 'i Casalesi'.Senast igårkväll skjöts en man ner i min by för att han försökte ta sig in i den droghandel som Casalesi-klanen styr över.

2008-08-22 @ 20:26:22
Postat av: Klp

Jo , handel med droger har man ju förknippat med klaner , lilaså beskyddarverksamhet. Men just hanteringen av sopor ach avfall, särskilt extremt giftigt avfall var obehagliga nyheter för mig. Läs boken och ge din bild av den, är den överdriven eller är det så illa som han beskriver..

2008-08-23 @ 16:28:35
URL: http://kaffelattepappan.blogg.se/
Postat av: Helene

Jag vet redan att den inte är ett dugg överdriven.Kanske att jag inte läser den just därför...lite läskig känslan av att bli påmind om ngt jag förringar/förtränger, att jag bor mitt i skiten.F.ö. så ligger det fortfarande sopor på gatorna och ngn sortering har inte satt igång än...jo förresten, den har satt igång...fungerade inte och har avslutats igen.

2008-08-23 @ 17:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0