Ladies night & föräldraskap

Egentligen tycker jag det är ovärdigt.  Jag kollade på TV versionen , eller jag försökte kolla men det gick inte. Skämten var lite fööör lättköpta, lite väääl tillrättalagt och så har jag ju så förbannat svårt för såna här karlakarlar. De där mystuffa gubbarna som är så jävla lattjo. Kjell Berqvist. Peter Stormare.

Som sagt , det är något ovärdigt över det hela. Men jag hinner inte tänka längre än strippklubb så faller ju hela tanken om vad som är ovärdigt.  "Om det fanns någott motsvarande för män skulle det bli häxjakt!"  gnäller en del , men vi får nog konstarera att vi är ovärdiga ibland. Nästan allihop.
Nu har jag spenderat tre dagar ensam med sönerna Buttermutter 6år och Lilltjut 2,5år. Vi har haft det guld. Det har varit rena semestern. De har tjafsat lite och stojjat mkt men ändå..de har klivit upp på morgonen..ätit maten de fått..vi har hunnit bada , läsa sagor , kicka boll efter middagen , myst med mackor framför bolibompa.

När vi är två föräldrar hemma klarar vi knappt att duka av bordet efter maten innan hela helvetet brakat löst , Lilltjut har hällt 5-56 i akvariet eller Buttermutter smetat av sina skor på tapeten eller vi vuxna blir osams om skitsaker.

Två vuxna hemma borde ju bli halva jobbet ?Kommentarer
Postat av: Peter Harold

M-mmm... Glöm inte att barn är listiga jävlar. De vet redan från födseln hur de skall spela ut föräldrarna mot varandra. De är lika lojala som Gudfadern, och det är bara deras egen vilja som räknas. Jag talar av egen erfarenhet. I naturen finns det arter där den ena partnern (oftast hanen) dör för att den andra skall kunna ta hand om avkomman i lugn och ro. Vissa andra arter nöjer sig med separation - utan dödliga metoder. Vi kan lära oss av dessa. Aporna låter hanarna få dra iväg ut i skogen efter barnalstring så att de inte skall råka slå ihjäl någon baby-apa när de inte kan sitta på skithuset ifred och läsa DN....Ja, en liten förvirrad tanke så här i sviterna av att varit en halvtimma i ett rum med lösningsmedel...

2008-10-08 @ 16:34:53
URL: http://peterharold.wordpress.com/
Postat av: Klp

Asg..Själv är jag, som de flesta av dagens 30+ män uppfostrad att vara mamma jag med. Fast då får man ju höra att vi är så j-a osexiga att klockorna stannar ( Av den där Jessica-milf-Zandén t.ex ).Vad var det för lösningsmedel ? tacksam för tips

2008-10-09 @ 12:41:13
URL: http://kaffelattepappan.blogg.se/
Postat av: Hurryville

Minns mina kompisar som var riktigt morgontrötta av sig. Deras 2-åriga dotter gick upp och matade fiskarna med lagerblad och kryddpeppar i väntan på att päronen skulle vakna. Kreativitetspoäng på det.

2008-10-09 @ 22:39:07
URL: http://hurryville.wordpress.com
Postat av: Hurryville

Minns mina kompisar som var riktigt morgontrötta av sig. Deras 2-åriga dotter gick upp och matade fiskarna med lagerblad och kryddpeppar i väntan på att päronen skulle vakna. Kreativitetspoäng på det.

2008-10-09 @ 22:39:56
URL: http://hurryville.wordpress.com
Postat av: Peter Harold

Jag tror att det måste vara tri med tanke på hur virrig jag blev! ;-)

2008-10-14 @ 12:25:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0